NYHEDER

7/4-2021

En uge, der sprudler af kreativitet, fordybelse og kærlighed til islandske heste!

Alsidige aktiviteter for enhver ved DIs aktivitetsuge 2021

Af Kristina Christensen Foto: Henrik Bjerregrav

Aktivitetsudvalget er nu klar med en oversigt over hvilke aktiviteter, man kan deltage i ved årets DI-Aktivitetsuge i uge 29.

Der er i dén grad noget for enhver smag – både for den ihærdige islandshesterytter og for de familiemedlemmer, der ikke nødvendigvis skal ride.

Hvad siger du fx til at deltage i en heldagsworkshop om bomtræning v. Pauline Preston, der er forfatter til bogen “Bomtræning”? Ved du, hvor mange forskellige, kreative og anderledes muligheder for opstillinger og udfordringer, der findes?

Eller hvad med at få ny viden om skoning af heste? Modtage rideundervisning fra uddannede instruktører? Deltage i paskursus v. verdensmester i femgang Jón Stenild? Deltage i håndhestekursus v. Louise Rolfing? Og springtræning ved Simon Vester?

Under Aktivitetsugen kan du fx. også tage Dansk Islandshesteforenings nye Ryttermærker 1 og 2, høre et oplæg om farver, genetik og spændende forskning fra Sveriges Landbrugsuniversitet v. Julie Clasen.

Når det ikke lige skal handle om heste kan du deltage i kurser og workshops om alt lige fra rollespil, funbattle, robotbygning, vikingeperler over bål, børstenbinderi, filtsyning, ølsmagning eller nyde en skøn drinksaften.

Der er virkelig lagt op til en uge, der sprudler af kreativitet og fordybelse, og ikke mindst samvær på kryds og tværs med islandske heste som det fælleskabs-samlende element. Læs mere om tilmelding, priser og Coronaforholds-regler HER

 

Du kan også lære at lave hestehårssmykker ved DIs store Aktivitetsuge. Hvad siger du til at få et unikt smykke med hår fra din egen hest?