NYHEDER

11/9-2019

NU WILDCARDS til Seminar om Alrid lydighed og Figures (TiH)

 

Nu åbent for wildcards for interesserede ryttere! Tilmeld dig via sporti her 
Sportsdommerne tilmelder sig i øvrigt separat, og fremgår ikke af tilmeldingslisten på sporti. Der er derfor flere tilmeldte, end det fremgår på sporti, men stadig plads til interesserede ryttere.

2. og 3. November 2019.

I flere år har der været et udtalt ønske om at lave et fælles seminar for ovennævnte grupper. Muligheden for at sparre og udveksle læring imellem os til fælles fordel. Derfor skal du allerede nu reservere weekenden den 2. og 3. November, hvor der afholdes Fælles seminar på Landbrugsskolen Sjælland, Svanemosegård, Ledreborg Alle 42, Høng ved Roskilde.

Figures er nu indlemmet i FEIF og mange vil gerne vide mere om denne konkurrenceform. Ligeledes har der, med den øgede efterspørgsel fra Alrid rytterne været ønske om at gå i dybden med Lydighed Alrid. Dette også fra dommerens side.

Figures åbner op for meget god inspiration til læring for instruktørerne. Få ideer til, hvorledes du griber det an, og til, hvorledes programmerne rides. Læs meget gerne
Artikel bragt i TÖLT 3 2019: “Figures Ny konkurrenceform i islandshestesporten”
Artikel bragt i TÖLT 3 2019: “FEIF overtager ansvaret for TÖLT in Harmony”

Praktiske oplysninger
Undervisning på hest for instruktørerne mm. i programmerne Alrid og Figures. Undervisning (praktisk så vel som teoretisk) lørdag ved FEIF Level 2 Instruktør, Karen B. Rasmussen i det store ridehus, og FEIF Level 1 Instruktør, sportsdommer og coach, Lone Horne Bertelsen Würtz i teorilokalet.

Søndag er der teori og programridning for dommerne. Her vil hver rytter få bedømmelser og feedback.

Overnatning på landbrugsskolen. Der er bokse og luftefolde. Der er fælles mad og teori med dommerne.

Se priser på Sporti samt tilmelding. Tilmeldingsfrist 15 September 2019.

Arrangementet er non-profit
Arrangementet er non-profit. Ved 10 tilmeldte, som er minimum er prisen kr. 1700, der inkluderer undervisning og kost. Ved mere end 10 tilmeldte, vil overskuddet op til 16 tilmeldte (der er max) blive tilbagebetalt til rytterne. Der er enkelte wildcards til enkelte interesserede ryttere.

Arrangør DI og kontaktperson:

Instruktør ll, C-Træner, FEIF dommer, Karin Hassing, Dommerudvalget
e-mail: dommerudvalg@islandshest.dk
Tlf: 40784767

Vel mødt.

/offentliggjort første gang d. 5. juli 2019

/opdateret d. 11/9 2019