NYHEDER

8/5-2018

SIÐA, Stemma og Hrimnir – tre gode spadestik til Hedeland

Foto: PROJEKT HEDELAND – Vision for udviklingen af Islandshestecenteret Hedeland.

Det er med glæde, at Dansk Islandshesteforening kan offentliggøre endnu tre donationer til anlæggelse af en gæðingakeppni-bane på Hedeland. Donationerne stammer fra henholdsvis lokalklubberne Stemma og Hrimnir -i samarbejde med privat aktør samt interessegruppen SIÐA.


Donationer i samarbejde og en lille klub med en stor tak
Lokalklubben Hrimnir Vestskoven har valgt at donere i samarbejde med Ledøjegård. Til sammen bidrager de to med kr. 5000-.

I lokalklubben Stemma fortæller formand Anne-Mette Mørkbak på trods af klubbens beskedne størrelse (20 medlemmer, heraf 6 børn) og en deraf lille kassebeholdning, at man hurtigt blev enige om at støtte op om projektet:

-Vi synes, det er et rigtig godt projekt, som går fint i tråd med klubbens helt overordnede mål om at fremme kendskabet til den islandske hest. Med det nye baneanlæg får vi mulighed for at vise og nyde vores skønne heste i flotte omgivelser – både som tilskuere sammen med venner og familie og som aktive deltagere.

– Vi vil gerne vise vores respekt for den imponerende grad af frivilligt arbejde, som lægges i dette projekt. Der er en gruppe mennesker, som virkelig gør et fantastisk stykke arbejde. Tusind tak for det. Så som mange andre klubber her på Sjælland, vil vi fra Stemma i Hvidovre derfor gerne sponsorere det nye baneanlæg i Hedeland med kr. 5000,-.

Gæðingakeppni – et hjertebarn
I interessegruppen SIÐA er gæðingakeppni et hjertebarn, fortæller Camilla Gudmandsen. Vi synes, det er en fantastisk konkurrenceform, og donationen til Hedeland er en naturlig del fra SIÐA om at bidrage til fællesskabet. Vi donerer derfor kr. 10.000 til Hedeland, i håb om at vi kan få mange gode gæðingakeppnistævner her fremover.

Fristen for donationer er forlænget
Der skal lyde en stor tak for ovenstående bidrag. Det er stadig muligt at donere både stort og småt til vores Hedelandsprojekt. Se her, hvordan du nemt bærer dig ad via Mobile Pay.
/KC