NYHEDER

28/10-2019

Sportskomitéen afholder informationsmøde forud for generalforsamlingen

Sportskomitéen afholder et informationsmøde for lokalklubbernes stævnearrangører og øvrige interesserede som opfølgning på sidste møde i starten af året. Herunder kan du se det brev, som sportskomiteen har udsendt til samtlige lokalklubber.

 

Kære Lokalklubber,

Der har været mange nye tiltag og ændringer i forhold til stævneridning og deltagelse i arrangementer i 2019 og derfor ønsker Sportskomitéen i Dansk Islandshesteforening at holde et opfølgende informationsmøde. Der vil blive mulighed for at drøfte reglerne og stille spørgsmål til sportskomiteen. Der vil ligeledes blive informeret om nyt for 2020.

Mødet vil have til hensigt at fremme en regelmæssig positiv kommunikation mellem klubberne (stævnearrangørerne) og sportskomitéen. Og dermed bidrage til færre misforståelser i forhold til den nye stævnestruktur mv.

Mødets indhold: 

  • Nye udvalg og tankerne bag (Alrid-, DM- og Udtagelsesudvalg)
  • Anvendelse af dommer og de nye Sports-/GK-dommere
  • Vaccinationsregler
  • Vet-forms og udstyrskontrol
  • Kursus i Icetest NG
  • Introduktion til stævneplanlægningskalender
  • Indkomne punkter (send gerne forslag til punkter senest d. 20. november 2019 på sportskomiteen@islandshest.dk)

Det vil igen være muligt at komme med forslag til sportskomiteen og stille opklarende spørgsmål vedr. afholdelse af stævner.

Mødet er lagt forud for dette års generalforsamling, og vi vil opfordre alle klubber til at sende 1-2 deltagere til mødet. Tilmelding er ikke nødvendig. Da ændringen af datoen og lokalisation er sket forholdsvist sent, vil der ikke være mødepligt. Men husk at jeres deltagelse er mulighed for kommunikation og at give sportskomiteen kendskab til jeres udfordringer samt jeres mulighed for at præge arbejdet i 2020. Sidst men ikke mindst en god mulighed for at snakke om udfordringer og succeser med jeres kollegaer.

Mødet bliver afholdt i forbindelse med DI´s generalforsamling d. 23. november 2019 kl. 11.00.

Mange hilsner fra

Sportskomiteen.