NYHEDER

29/11-2018

Icehorse Festival – Stævne med substans

Har du prøvet at være til musikfestival?
Sandsynligvis. Så har du en ide om, hvad du kan forvente. Icehorse Festival minder om en musikfestival, hvor man vælger favoritbands ud og oplever musik sammen med venner og andre ligesindede. Til Icehorse festival er det bare islandske heste og hestefolk, som indtager scenen og får musikken til at spille i flere dage.

Både for ryttere og tilskuere
I 2019 afholdes Icehorse festival fra d. 4.- 7. april. Som rytter kan du vælge at deltage i sportsklasser, futurity tölt eller hingsteshow. Som tilskuer kan du følge sportsekvipagerne gennem udtagelserne torsdag og fredag, shoppe hos udstillerne og gyse med ved finalerne i weekenden.

Faglige oplæg ved DI Talks 
Som tilskuer kan du også ligesom sidste år opleve DI Talks – en lang række faglige oplæg arrangeret af Dansk Islandshesteforening /DI uddannelse om emner, der alle er relevante for os med islandsk hest. Du har gratis adgang til DI talks, når du har billet til Icehorse Festival. DI talks er også åben for DI-medlemmer, der ikke har købt billet til Ice-horse festival.
Du kan købe billet lige her: https://www.sporti.dk/ticket.php?e=77

Både sport A og B klasser
Verdens største indendørs World Ranking-stævne udbyder både sport A- og B-klasser i firgang, femgang og tølt. Ryttertilmeldingen åbner den d. 1. dec. kl 20.00.

Sidste år blev pladserne fyldt på blot et par timer, så sid klar ved skærmen.
Ryttertilmeldingen foregår her: https://www.sporti.dk/event/activity.php?id=6017