NYHEDER

2/4-2020

Stilling som Registrator tilbydes på Stambogskontoret for Islandske Heste

Til snarest mulig ansættelse søges en Registrator på Stambogskontoret for Islandske Heste.

Jobbet består i at varetage den administrative del af opgaverne på stambogskontoret samt servicere hesteejerne.

 

Stambogskontoret udfører følgende:

  • Opgaver med lovpligtige dokumenter på alle islandske heste i Danmark, hvor opgaverne udføres efter autorisation fra Fødevarestyrelsen. De lovpligtige dokumenter er f.eks ejercertifikater og hestepas.

 

  • Opgaver som følger af det danske stambogsreglement, f.eks. registreringer i forbindelse med kåringer af islandske heste, bedækningstilladelser, hingsteliste, udtagning af DNA mv.

 

  • Udarbejdelse af procedurebeskrivelser, vedligehold og udvikling af hjemmeside, udarbejdelse af pris- og sagsstatistikker, sikring af kvalitetsstyring ift. EU og dansk ret.

 

  • Der vil desuden være nogen kontakt til eksterne samarbejdspartnere, f.eks. SEGES, WorldFengur og Fødevarestyrelsen.

 

Der er ca. 40.000 islandske heste i Danmark. Stambogskontoret behandler knap 8000 sager årligt.

Det overordnede ansvar og ledelse varetages af Stambogsføreren/Sekretariatslederen, og en del af de ovennævnte opgaver vil foregå i et samarbejde med denne. Derudover er der tilknyttet en servicemedarbejder på stambogskontoret.

Registratoren refererer direkte til stambogsføreren.

 

Personprofil:

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst person, som brænder for at udføre en god service for hesteejerne. Personen skal kunne håndtere mange sager ad gangen, og derudover være struktureret og kvalitetsbevidst i arbejdets udførelse. Vi søger en person, som er åben, troværdig, robust og som yder en god service til alle ejere af islandske heste. En stor del af kontakten med hesteejerne foregår på mail og/eller telefon.

Det vil være en fordel, at du har et vist kendskab til heste, enten som hesteejer eller som rytter.

Der er ingen formelle krav om uddannelse. Da en del af arbejdet foregår på engelsk, skal engelsk beherskes.

 

Vi tilbyder:
Et motiverende og fleksibelt job på 25 timer ugentligt på Sekretariatet, hvor vi sammen glædes over at løse opgaverne i den direkte kontakt med islandshesteejerne.

Løn efter kvalifikationer.

 

Hvem er vi?
Dansk Islandshesteforening er en medlemsorganisation med ca 3.000 personlige medlemmer der har islandske heste. Det er ryttere og avlere og andre med interesse i hesten og den islandske kultur. Der er 71 lokalklubber tilknyttet. Sekretariatet ligger på Vilhelmsborg, det nationale hestesportscenter ved Mårslet syd for Århus, og der er 6 ansatte. Se mere her: www.islandshest.dk

 

Hvad nu?
Hvis du har lyst til at søge stillingen, kan du sende en kort ansøgning vedlagt dit CV til kristiane@islandshest.dk senest fredag den 17. april 2020. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 24. april 2020 med ansættelse snarest. Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Kristiane Klindt på telefon: 28 26 62 72.