NYHEDER

23/11-2020

Stilling som uddannelsesmedarbejder på Dansk Islandshesteforenings sekretariat tilbydes

Kan du stå i spidsen for at varetage, koordinere og iværksætte Dansk Islandshesteforenings mange uddannelsesaktiviteter?

Dansk Islandshesteforenings (DI) ønske er at opbygge og udvikle en e-lærings kursusbank på e-læringsplatformen www.e.dif.dk samt at udbygge og vedligeholde det eksisterende uddannelsessystem i overensstemmelse med FEIFs retningslinjer.

Derfor søger vi en medarbejder til en stilling på 10 timer ugentligt, der kan fungere som vores tovholder og koordinator på området.

 
Kort om DI-uddannelse:
DI-uddannelse er en del af et nordisk samarbejde og varetager i overensstemmelse med FEIF-Matrixen uddannelsen af FEIF Level 1 instruktører samt unghestetrænere. Desuden afvikles efteruddannelseskurser og clinics så vidt muligt hvert år. Kursusbanken på e-læringsplatformen indeholder pt. kun de nye Ryttermærker, men ønskes udbygget med en række kurser af høj faglig kvalitet, som skal være tilgængelige for DIs medlemmer.

 
Dine opgaver:
Du vil få ansvar for at ajourholde de uddannelser som FEIF-matrixen udgøres af og udvikle e-læringsplatformen.

Dit arbejde vil bestå i at:

– Udvikle indhold til og udvikle den elektroniske ramme om e-læringsmodulerne
– Strukturere, afvikle og evaluere kurser
– Varetage dele af den praktiske kursusafvikling
– Stå til rådighed for praktiske spørgsmål vedrørende kurser

Du vil referere til DIs bestyrelse og sekretariatslederen.

Du vil komme til at samarbejde med vores uddannelsesansvarlige i foreningens sports-, avls-, klub- samt natur og breddekomité.

 
Dine kvalifikationer:
Ingen specifik uddannelse forventes, men vi forventer, at du er serviceminded, hjælpsom og selv kan planlægge og strukturere dit arbejde.

Det er nødvendigt, at du har erfaring med heste. Optimalt har du en hestefaglig uddannelse. Det sidste er dog ikke et krav. Kendskab til den islandske hest vil være en stor fordel.

Du skal være selvstændig og kunne strukturere og fastholde projekter samt kunne samarbejde på tværs med foreningens frivillige uddannelsesansvarlige. Vi forventer derfor også, at du har mod på at arbejde i en organisation, hvor hovedparten af dine ”kollegaer” er frivillige.

Du skal være en habil it-bruger og et kendskab til e-læring vil være en fordel, men det er ikke en betingelse.

 
Vi tilbyder:
Et spændende og fleksibelt job på 10 timer ugentligt med arbejdssted på Dansk Islandshesteforenings sekretariatet, hvor du kommer til at arbejde sammen med sekretariatets og stambogskontorets faste medarbejdere på Vilhelmsborg.

Løn efter kvalifikationer.

 
Hvem er vi?
Dansk Islandshesteforening er en medlemsorganisation med ca. 3.000 personlige medlemmer, der har islandske heste. Det er ryttere og avlere og andre med interesse for hesten og den islandske kultur. Der er 71 lokalklubber tilknyttet foreningen. Sekretariatet ligger på Vilhelmsborg, det nationale hestesportscenter ved Mårslet syd for Århus, og der er 6 ansatte. Se mere her: www.islandshest.dk

 
Hvad nu?
Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en kort ansøgning vedlagt dit CV til sekretariatsleder kristiane@islandshest.dk senest fredag den 4. december 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 10. december 2020 med ansættelse snarest.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Kristiane Klindt på telefon 28 26 62 72 eller Rita Geertz på telefon 61 78 19 48.