NYHEDER

8/4-2020

Stort samarbejde byder på et væld af naturoplevelser resten af året

Naturoplevelserne står i kø, når et stort partnerskab nu lancerer ’Vores Natur’ med inspiration til oplevelser derhjemme eller ude på egen hånd. Senere på året byder ’Vores Natur’ på en aktiviteter og ture i den danske natur.

Af Kristina Christensen

DR, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og de danske naturhistoriske museer sætter fra denne uge officielt gang i temaet ’Vores Natur’, der tilbyder alle danskere rigtig mange forskelligartede naturoplevelser fra hele landet. Det skriver DR i en pressemeddelelse d. 6. 4. 2020.

I løbet af påsken og de efterfølgende uger vil naturen rykke ind i mange danskeres hjem i form af nye naturprogrammer i både tv og radio samt flere digitale tilbud.

Senere på året vil partnerne og de mange organisationer og samarbejdspartnere i projektet også invitere danskerne med ud i naturen. Dansk Islandshesteforening er én af de medvirkende organisationer.

 

Dansk Islandshesteforening er med i Naturstafetten
’Vores Natur’ vil særligt tilbyde aktiviteter inden for fem temaer: ’Vild mad’, ’Nat i naturen’, ’Vild natur hvor du bor’, ’Danmark under vandet’ og ’Naturstafetten’.

Det er netop under temaet ´Naturstafetten´ at Ridespor Danmark, Dansk Islandshesteforening og Dansk Rideforbund har fået støtte til at kvalificere turledere og få 500 ryttere på tur i Naturperlerne, som en del af Naturstafetten.

Ønsket er at sætte fokus på gode rideruter i Danmark og på ridning som en sund, aktiv og naturnær måde at færdes i naturen på.

Hvis du brænder for at arrangere og gennemføre sjove, sikre og hensynsfulde rideture i naturen, der hjælper flere ryttere ud i naturen kan du læse meget mere her

Se også