NYHEDER

22/12-2020

TÖLT Magasinet erstattes af nyt dynamisk web-medie

Alle medlemmer i Dansk Islandshesteforening får i nær fremtid fuldkommen og gratis adgang til artikler og redaktionelle nyheder på ny TÖLT-hjemmeside

 
Af Kristina Christensen

I løbet af vinteren/foråret 2021 lanceres en ny hjemmeside, der erstatter det trykte TÖLT-magasin.

Målet for hjemmesiden er, at medlemmer af Dansk Islandshesteforening får et sted, en platform, hvor de, som en del af deres medlemskab, kan få adgang til viden og information gennem inspirerende baggrundsartikler specifikt om den islandske hest.

Hjemmesiden ser snart dagens lys
Det var i september 2020, at bestyrelsen kunne meddele, at produktionen af TÖLT-magasinet måtte nedlukkes.

Mediet var omkostningstungt at trykke og udsende. Bestyrelsen meddelte derfor, at de ikke kunne forsvare, at abonnementskronerne ikke dækkede udgifterne hertil.

Desuden var både abonnementstal og annonceindtægter faldet. Det var også årsager til, at bestyrelsen måtte tænke i nye baner for TÖLT.

Den nye hjemmeside bliver gratis for medlemmerne
Den sidste trykte udgave af TÖLT udkom d. 1. december.

Det er derfor godt nyt, at den nye hjemmeside, der bliver gratis at tilgå for alle, der er medlem af Dansk Islandshesteforening, snart ser dagens lys.

Redaktionen på det trykte magasin, freelance-journalist Pernille Engsig Eskildsen og kommunikationsmedarbejder i Dansk Islandshesteforening Kristina Christensen følger med ”over” som redaktionelle kræfter på hjemmesiden.

De fortsætter redaktionelt, hvor de slap det trykte magasin TÖLT og vil fokusere endnu mere på hestefaglig viden af høj kvalitet, kort nyt, tendenser, baggrund, spændende hestefolk, spændende heste og ”news you can use.”

TÖLT elsker den islandske hest – alt det, vi samles om, og alt det, vi taler om. Det samme gør redaktionen og vores læsere. Det fællesskab skal hjemmesiden bidrage til og tale ind i som et dynamisk og nuanceret medie.

Fakta er på plads
Som læser kan du regne med, at fakta er på plads. Redaktionen følger med i, hvad der sker i medielandskabet omkring heste, og perspektiverer relevante nyheder til vores verden – eller perspektiverer vores nyheder til verden omkring os.

TÖLT “online” bliver altså stedet, hvor du kan finde velskrevet nichestof, som du ikke kan få andre steder. Det bliver også stedet, hvor medlemmerne i fremtiden får adgang til fremtidige webinarer og e-learning-kurser i DI-uddannelses-regi.

Glæd dig til:

-Velskrevne artikler og kilder med høj hestefaglighed.

-Viden om kultur, sundhed, pleje, sport, træning, avl, natur og fritid.

-Spændende hestefolk, der fortæller om deres liv og erfaringer med islandske heste

Vi glæder os til at se dig online!