NYHEDER

11/3-2020

TÖLT udkommer som sædvanlig i 2020

Bestyrelsen i Dansk Islandshesteforening meddelte lige før jul, at de så sig nødsaget til at omstrukturere og omorganisere organisationen bag TÖLT-magasinet, så magasinet i fremtiden bliver økonomisk bæredygtigt. Magasinet, der udkommer hele 2020, er nu blevet set efter i sømmene både i form og indhold.

 

Af Kristina Christensen

//Udgivet på islandshest.dk første gang d. 30/1 2020

På TÖLT’s redaktion arbejdes der hele tiden for at give dig den bedste læseoplevelse med relevant viden om den islandske hest og det liv, der udspiller sig omkring den.

Meget vil se ud som det plejer, næste gang du modtager dit TÖLT-magasin – og så dog. En ændret papirtype og en opstramning indholdsmæssigt i forhold til artiklernes fylde er nogle af de håndtag, der drejes på.

-Vi har skullet træffe en række afgørende valg, dels i form, indhold og redaktionelle kræfter på vejen frem mod at få TÖLT i balance økonomisk. Det er ingen hemmelighed, at det er et omkostningstungt og omfattende magasin at producere, og at magasinet i sin hidtidige form igennem nu to regnskabsår ikke har kunne bære sig selv. Der er ikke kommet de abonnenter, vi havde forventet efter bladets relancering fra medlemsblad til magasin i 2016. Desuden har annonceindtægterne været faldende, siger DIs formand Mie Trolle.

-Magasinet er blevet set efter i sømmene – både i form og indhold. Fremover anvendes nu en anden papirtype, og du vil fremover opleve en mere ubestrøget og rustik papirkvalitet, som erstatter det glansfulde papir.

Redaktionel fordeling
Som et led i processen har DI indgået aftale med journalist Pernille Engsig Eskildsen, der tilknyttes magasinet på konsulentbasis. Pernille er vokset op i en islandshestefamilie, har redet meget og deltaget i hestelivet og har desuden tidligere skrevet om vores heste i forskellige sammenhænge. Pernille tildeles rollen som redaktør, mens Kristina Christensen fortsat er medredaktør.

Læs også meddelelsen, der blev opslået på islandshest.dk d. 20.12 2019 her