NYHEDER

25/5-2021

Vær med til at styrke fællesskabet blandt DIs yngste medlemmer

Kære alle DI- og klubmedlemmer,

Som mange af jer nok ved, har det gamle juniorudvalg takket af, og derfor søger vi nu nogle nye unge repræsentanter til at overtage posten.

DI’s juniorudvalg står for at lave fede arrangementer for juniorer og unge medlemmer af Dansk Islandshesteforening.Det gamle udvalg har blandt andet stået for dansk deltagelse ved Youth Cup samt stået for at arrangere Junior Cup, vinterseminar med forskellige temaer m.m.

Juniorudvalget er organiseret under klubkomiteen, men udvalget har frie tøjler til at lave dét, de synes vil være fedt for DI’s yngre medlemmer!

Vi søger en håndfuld mennesker, som ønsker at være med til at styrke fællesskabet samt være med til at arrangere hyggelige og lærerige arrangementer for unge med interesse for den islandske hest.

Så har du lyst til at være med bag kulisserne til store og små arrangementer, samt få nogle nye sociale relationer i Danmark og i udlandet, så tvivl endelig ikke med at kontakte os enten på mail.

Det kommende juniorudvalg holder online møde mandag d. 31. maj kl. 20.00 på Teams. Mødet er for dig der gerne vil være en del af juniorudvalget, eller for dig der tænker det måske kunne være fedt, men som er i tvivl om det nu også er noget for dig.

Du skal tilmelde dig til js@islandshest.dk ved at opgive navn og mailadresse inden søndag d. 30. maj, så vi kan sende dig et link til mødet i løbet af mandagen 🙂 
Vi glæder os til at se jer!

NB: Jer der allerede har angivet at I er interesserede og som har sendt jeres mailadresse til enten Laura Helledige eller undertegnede (Julie D. Sørensen) er selvfølgelig allerede tilmeldt

De bedste hilsner fra

Julie Duedahl Sørensen, Klubkomitéen, direkte mail: js@islandshest.dk eller til juniorudvalgsmedlem Laura Helledige på laurahelledie3@gmail.com.

Læs mere: Du kan hoppe ind og besøge juniorudvalgets profil på Instagram her