NYHEDER

11/1-2021

Velkommen til DIs nye uddannelsesmedarbejder

Anne Soelberg ansat ved Dansk Islandshesteforenings sekretariat

Af Kristina Christensen

Den 23. november 2020 opslog Dansk Islandshesteforening en 10-timers stilling som uddannelsesmedarbejder.

Nu er stillingen besat, og vi kan sige velkommen i jobbet til Anne Soelberg.

Anne har en C-rideinstruktør og træneruddannelse fra universitetet på Hólar. Hun er FEIF Level 3 instruktør, og der foruden uddannet folkeskolelærer.

Anne vil på sigt få ansvar for at ajourholde de uddannelser, som FEIF-matrixen udgøres af, og ansvar for at udvikle DIs e-læringsplatform, som vores tidligere uddannelsesmedarbejder Astrid Skou startede op i forbindelse med udviklingen af Ryttermærke 1 og 2.

Anne vil hen over foråret 2021 udvikle de næste e-learningskurser til e-læringsplatformen, og hun vil desuden skulle stå for at afholde det Aspirantkursus, som i sidste sekund blev aflyst i november 2020 grundet COVID-19, men hvor alt er køreklart.

Anne bliver også tovholder og koordinator på DIs nye Ryttermærker. En jobfunktion, som Anne overtager efter Astrid Skou, der har været ansat som uddannelsesmedarbejder i perioden 2018-2020. I den forbindelse skal der lyde et stort og hjerteligt tak til Astrid Skou for hendes store og dedikerede indsats især i forbindelse med udviklingen af  e-learningplatformen for DIs uddannelsesaktiviteter og DIs nye ryttermærker.

Dansk Islandshesteforening glæder sig meget til det fremadrettede samarbejde med Anne, ligesom Anne fortæller, at hun glæder sig til at starte i jobbet.

Kort om DI-uddannelse:
DI-uddannelse er en del af et nordisk samarbejde og varetager i overensstemmelse med FEIF-Matrixen uddannelsen af FEIF Level 1 instruktører samt unghestetrænere. Desuden afvikles efteruddannelseskurser og clinics så vidt muligt hvert år. Kursusbanken på e-læringsplatformen indeholder pt. kun de nye Ryttermærker, men ønskes udbygget med en række kurser af høj faglig kvalitet, som skal være tilgængelige for DIs medlemmer.

Hvis du har spørgsmål omkring uddannelse i DI, så er det nu Anne, som du skal kontakte på anne@islandshest.dk.