NYHEDER

7/6-2019

Unge-camp – fire fede dage fyldt med frivilligt arbejde!

Deltagere ved Ungecamp DM 2018. Foto: Kristina Christensen

Team Unge-camp er en gruppe af 25 frivillige børn og unge i alderen 11-17 år, der har lyst til at hjælpe til ved ét af Danmarks største stævner for islandske heste på Landsskuepladsen i Herning samtidig med at der afvikles DM i sport og landsstævne.

Unge-camp slår lejr på pladsen fra d. 11.-14. juli, og du kan se frem til fire fede dage fyldt med frivilligt arbejde, heste og hygge med et hestetosset folkefærd.

Team Unge-camp er ét af de mange teams i hjælpergruppen, der bl.a. har arbejdsopgaver som ledvogtere, indpiskere, samle skrald, hjælpe med forplejning og holde pladsen ren og pæn under hele stævnet.

Camp’en har sin egen plads på campingpladsen, hvor der er mulighed for at opholde sig, hygge sig i pauserne, hænge ud med hinanden, holde teammøde eller måske spille bold.

Som en del af team Unge-camp får du: forplejning alle fire dage, gratis indgang, plads i camp’en (i eget telt eller campingvogn) og hjælpertøj.

For at være en del af team Unge-camp er det vigtigt at du:

Har været hjælper til større stævner før
Har været ledvogter før
Kan arbejde sammen med andre
Deltager i teammøderne
Bor i Camp’en i telt eller campingvogn
Har godt humør og elsker at hjælpe

Hjælpertjansen vil være omkring 3-5 timer om dagen, og det er derfor vigtigt, at man ud over vagterne selv kan få tiden til at gå på pladsen, da dagene er lange og stævnet er i gang fra morgen til aften. Vi holder som udgangspunkt teammøde morgen og aften, og ellers vil børnene have vagter i løbet af dagen.

Campingbilletten i Unge-camp’en er kun for deltagere i Unge-camp’en, hvilket betyder, at familiemedlemmer og/eller bekendte ikke kan benytte sig af deltagernes campingbillet på pladsen, da denne kun er forbeholdt deltagere i Unge-camp’en.

Pladserne er knappe på campingpladsen, så kender du nogen af de andre deltagere eller ønsker at lære nogle nye at kende? Så anbefaler vi, at deltagerne går sammen om sovepladserne i telt eller campingvogn, så alle kan være i camp’en.

Har du lyst til at indgå i det fedeste team, få nye venner for livet og opleve DM/Landsstævne 2019 helt tæt på, så tøv ikke med at melde dig til. Selvom du skal deltage som rytter eller ej, er der plads til alle og vi sørger for, at der er tid til både stævne, hygge og vagter.

Tilmeldingen til Unge-camp 2019 er åbent via SPORTI og vil være efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding som frivillig hjælper er naturligvis gratis.

Maks deltagerantal er 25, og der vil blive oprettet en venteliste.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til Amalie Tangsgaard: islandshest.ungecamp@gmail.com.
Amalie er teamleder for Unge-camp.

/KC