NYHEDER

18/6-2019

Vidensdeling og social hygge til Kåring 2 – se programmet her

Der er to sociale events i sigte ved Kåring 2. En dialog- og en grillaften. Læs hele programmet samt det praktiske hesteejerbrev nederst.

“Ideas for revised weighting of the traits in total score”.

Þorvaldur Kristjánsson. Foto: Ráðgjafarmiðstöð Landbúnaðarins.


Fredag aften efter ridebedømmelserne er færdige ca. kl. 20.00 vil Þorvaldur Kristjánsson, der er avlskonsulent på Island, præsentere et oplæg med titlen” Ideas for revised weighting of the traits in total score”.
Þorvaldur har et ønske om at dele sine tanker med tilhørerne og han lægger op en åben dialog, hvor feedback vil være helt central for hans konstruktive videre arbejde inden det er tanken, at forslaget stilles til afstemning i FEIF i 2020. Det vil være essentielt at have læst oplægget for at deltage. Du finder hans oplæg lige her. Þorvaldur Kristjánsson er overdommer ved Kåring 2 og har selv taget initiativ til dialog med avlere og fremvisere, mens han er Danmark.


Fælleshygge og grillaften

Lørdag aften efter ridebedømmelserne er der ligeledes et fælllesarrangement, nemlig den hyggelige grillaften, hvor vi gentager succesen fra sidste år. Det foregår i hal Q med Grill selv kød (bøf/kylling/kotelet/pølser)
Tilbehør: flødekartofler/kartofler i fad/forskellige salater/brød. Pris: Voksen 175 kr. Børn under 12 år: 75 kr.
Billetter kan købes i cafeteriet indtil fredag kl. 12. Drikkevarer købes i cafeteriet

Tilmeld dig fællesskabet, hvor vi spiser sammen og hygger os på kryds og tværs lige her 

Program for Kåring 2
Hent hele programmet for Kåring 2 lige her.
Hent det praktiske hesteejerbrev lige her

/KC