NYHEDER

17/3-2020

Vigtig information fra FEIFs bestyrelse til medlemslandene på baggrund af den aktuelle Covid-19 pandemi

 

Følgende meddelelse omhandler tilbagebetaling fra FEIF til arrangører af ranglistestævner med WRL- og DLR-status i dén periode, hvor medlemslandenes myndigheder udsteder anbefalinger og bestemmelser i forhold til at forsamles. Den omhandler også information om sports- og kåringsdommeres licens.

 

FEIFs bestyrelse har d. 15.3. truffet følgende beslutninger:

FEIF fakturerer ikke medlemslandene for WorldRanking Events, som aflyses grundet den aktuelle COVID-19 situation. Det gælder dog kun, såfremt disse events officielt indrapporteres som aflyste af de respektive landes medlemsorganisationer.

I det tilfælde at WorldRanking Events efterfølgende flyttes, oprettes og registreres påny på en senere dato i 2020, fakturerer FEIF kun en standard-fee for WRL- og DRL-registreringer, men ingen forsinket registrerings-fee.

Ingen internationale sportsdommere mister deres licens grundet aflysninger forårsaget af Covid-19. Det er dog en forudsætning, at WRL-og DRL-stævnerne er officielt aflyst overfor FEIF via de respektive lande.

De internationale sportsdommere, der skulle have deltaget i sportsdommerseminaret i marts 2020 får muligheden for at deltage i et 2021 seminar.

Ingen internationale avlsdommere mister deres licens grundet aflysninger forårsaget af Covid-19. Det er dog en forudsætning, at kåringer er meldt officielt aflyst overfor FEIF via de respektive lande.

 

Procedure ved aflysning af ranglistestævner:

    1. Beskriv dato og stævnestatus på det aflyste stævne og send oplysningerne til sportskomiteen@islandshest.dk, så snart I aflyser
    2. Sportskomiteen sørger for at samle aflysningerne sammen og sende dem til FEIF Office. I skal altså ikke selv sende noget til FEIF.
    3. Sportskomiteen orienterer sekretær Helle Mogensen på DIs sekretariat. Hun registrerer og tilbagebetaler beløbet til arrangørerne. Forvent sagsbehandlingstid på op til seks uger.

 

/KC