NYHEDER

27/1-2022

Vil din klub stå for DM i Alrid 2022?

Oprindeligt udgivet d. 22.12.21.

Genudgivet d. 27.1. 22.

Sportskomitéen i Dansk Islandshesteforening søger en lokalklub, der har lyst til at afholde DM i ALRID 2022, selvfølgelig under forudsætning af, at COVID-19-restriktioner til den tid giver mulighed for det.

 

Datoen for afholdelse bestemmer den lokale arrangør selv, men Sportskomitéen opfordrer til, at man som sædvanlig afholder stævnet en weekend i september.

Hvem gør hvad?

Lokalklubben står selv for økonomi, og overskuddet går direkte til klubben. DI betaler bånd, rosetter og medaljer til DM-klassen og yder et tilskud til tryk på hjælpertøjet.

DI er desuden behjælpelig med en række hjælpemidler, som skal gøre det lettere for lokalklubben at afholde eventet. Hos DI kan stævnearrangøren uden beregning låne ALRID-udstyr såsom veste, afmærkninger m.m.

Hjælp til kommunikation

I forhold til kommunikation stiller DIs kommunikationsmedarbejder sig til rådighed med hjælp til at dele vigtig information om:  Tilmelding, program, rytterhåndbog, startlister, forhindringer, oversigtskort og idealtider, resultat, sponsorer, tilskuer-info og kontaktoplysninger.

Desuden tilbyder DI også at oprette en delt begivenhed for DM i Alrid via DI´s facebook-side. DI´s kommunikationsmedarbejder står i det hele taget gerne til rådighed for at modtage fotos og dele nyheder fra DM i Alrid og/eller opslå information på DI´s hjemmeside og facebookside om DM i Alrid, så viden om konkurrencegrenen når videst muligt ud til danske islandsheste-entousiaster.

Byd gerne ind

Det er nu muligt at byde ind på afholdelse af DM i ALRID 2022, og få dette fantastiske arrangement til netop din lokalklub. DM i Alrid giver den lokale klub masser af omtale og mulighed for at afholde et meget populært stævne, som kan brande klubben både i lokalområdet og blandt DI´s medlemmer.

Arrangementet er meget publikumsvenligt, og der vil være mange muligheder for at inddrage mange spændende samarbejdspartnere i form af salgsboder eller andet, som kan være med til at give et overskud direkte til klubben.

Er din klub interesseret i opgaven?

Kontakt Sportskomitéens formand, Anders Kajhøj Hansen: ak@islandshest.dk
Tlf.: 2028 5619. Vi vil gerne høre fra jer inden den 1. marts 2022.

I 2021 blev DM i Alrid afholdt med stor succes af lokalklubben Langtved Isheste i Jyske Ås. Efter en spændende og begivenhedsrig weekend kunne deltagere og besøgende fejre Kent Ostenfeld på hesten Högni fra Guldbæk som ny Danmarksmester i AL1.