NYHEDER

22/8-2022

Vil jeres klub være med til Naturens uge?

Foto: Henrik Bjerregrav

Findes der en skønnere måde at opleve naturen på end på hesteryg?

Måske er det jeres klub, der har lyst til at give naturoplevelser med heste videre til børn og børnefamilier? Har I lyst til at lave et arrangement i uge 36 og dele naturglæde med andre?

Så kan I være med til Naturens Uge, som skal åbne dørene til naturen og vise, at det er både nemt og sjovt at få gode naturoplevelser.

Naturens Uge er Danmarks Naturfredningsforenings og Friluftsrådets årlige mærkedage for naturoplevelser, som bidrager og inspirerer til gode naturoplevelser.

Den afvikles i uge 36 med en opfordring til alle danskere om at opleve, indånde og opholde sig i naturen.

I år er temaet Naturen tæt på dig

Digitale medier og skemalagte aktiviteter dominerer hverdagen og efterlader ikke meget plads til leg og oplevelser i den friske luft. Derfor er børn i dag langt mindre ude i naturen end deres forældre og bedsteforældres var, da de var børn.

Naturens Uge afvikles årligt for at give børn og deres familier en anledning til at genopdage naturen.

Synlighed og rekruttering

Arrangementerne i Naturens Uge er med til at inspirere og stimulere flere til at bruge naturen mere. I kan bruge Naturens Uge som afsæt for at fortælle om jeres klubs aktiviteter året. Naturens Uge er dermed et godt afsæt for at få nye medlemmer til jeres forening.

Giv gode natur- og friluftsoplevelser videre

Naturens Uge er et godt afsæt for at vise jeres lokale natur frem for lokalbefolkningen, hvor I kan give gode natur- og friluftsoplevelser videre til både store og små.

Muligheder for lokalt samarbejde

Naturens Uge er en oplagt anledning til at invitere lokalbefolkningen på naturoplevelser i samarbejde med andre lokale foreninger, kommunen, naturskoler m.fl.

Tidligere evalueringer viser, at Naturens Uge har været med til at skabe fantastisk synergi og gode samarbejder.

Gratis materialer

Efter tilmelding af et arrangement får I tilsendt en gratis arrangørpakke og har desuden mulighed for at downloade plakater, der kan skabe synlighed om jeres lokale arrangement.

Læs meget mere om hvordan I gør HER

Materialer fra Dansk Islandshesteforening

Kontakt også gerne kommunikationsmedarbejder Kristina Christensen på kristina@islandshest.dk, hvis I får brug for billeder af islandske heste og/eller Dansk Islandshesteforenings logo.