NYHEDER

6/8-2018

VM for islandske heste på dansk grund i 2021!

En rigtig god nyhed ramte Danmark d. 3. august, for her blev det offentliggjort på FEIFs hjemmeside, at verdensmesterskaberne for islandske heste i 2021 skal afholdes på dansk grund, nærmere bestemt i Herning.

Det er FEIF og Hestar Event ApS, Denmark i form af Ole Søgaard, Lone Bertelsen, Stine Sandahl og Rasmus Møller Jensen, der har indgået aftalen. Rasmus Møller Jensen, Stine Sandahl og Lone Bertelsen arrangerede i foråret verdens største indendørs WRL-stævne, Icehorse Festival, hvorunder Ole Søgaard fungerede som stævneleder. Både Stine Sandahl og Lone Bertelsen var ligeledes stærkt involveret i at organisere VM 2015, og senest fungerede Ole Søgaard som stævneleder under DM i sport. Det er således erfarne folk udi islandshesteevents, som FEIF har indgået aftale med.

Fra DIs formand, Mie Trolle lyder der et stort tillykke til arrangørerne.

-Det er flot, at de har mod på opgaven og vil påtage sig det ansvar. Jeg er sikker på, at det bliver godt!

– Jeg har stor tillid til, at der bliver et godt samarbejde mellem arrangørerne og FEIF, og som formand for landets organisation har jeg stor tillid til, at Hestar Event Aps er de rette folk til at løfte opgaven. Jeg er også sikker på, at der bliver et tæt og meget positivt samarbejde med DI, hvor vi glæder os over den gode nyhed.

Fra venstre: Ole Søgaard, Stine Sandahl, Lone Bertelsen og Rasmus Møller Jensen.

/KC