Frilco Philippines Corporation

Nykåret Danmarksmester i Alrid 2016

Det var en glad og overrasket vinder, der i dag modtog sin guldmedalje og kunne kalde sig vinder af AL1 i DM i Alrid 2016!

Danmarksmester i Alrid 2016, Anne Steiner og Depill fra Søborg

Solen glimtede i medaljerne i Tvistur på Nordjysk Ridecenter i eftermiddag. Det blev Anne Steiner på sin 8-årige vallak Depill fra Søborg, der stolt og overrasket lige skulle vænne sig til den nye titel med dertilhørende medaljer og pokal.
Det var nemlig Anne’s første Alrid nogensinde.

Anne Steiner og Depill har tidligere redet både sportsklasser og gæðingakeppni, men parret har aldrig prøvet kræfter med Alrid. Derfor var Anne ekstra glad, især fordi Depill for alvor viste, at han virkelig er meget stærk i terræn- og hurtighedsdiciplinerne.

“Jeg er godtnok glad og overrasket. Jeg gik til DM med ro i sindet og med ønsket om at få en rigtig fed oplevelse. Jeg kunne derfor mærke varmen blusse op i kinderne, da Ester vandt sølv og Depill og jeg stod tilbage” fortæller Anne.

Et stort tillykke skal lyde herfra til Anne Steiner og Depill, samtlige ryttere/heste, der vandt rosetter og arrangørerne i Tvistur med et vellykket DM Alrid 2016.

Du kan se resultater m.m. på Tvisturs hjemmeside: www.tvistur.dk

DM guldvinder 2016 Anne Steiner på Depill fra Søborg samt DM sølvvinder Ester Holm Thøgersen på Gandalf på Nybo

DM guldvinder 2016 Anne Steiner på Depill fra Søborg samt DM sølvvinder Ester Holm Thøgersen på Gandalf på Nybo