Frilco Philippines Corporation

Spørgsmål og svar

SPØRGSMÅL: Er niveauet for elitegrupperne sat op?

SVAR: Nej de er faktisk sat ned for ungryttere og juniorer og er for senior elite A helt de samme som før.

Tidligere og nuværende pointkrav for ungryttere:

  • T1: 7,00 – sat ned til 6,70
  • T2: 6,90 – uforandret
  • V1: 7,00 – sat ned til 6,70
  • F1: 6,60 – uforandret
  • Pas er samme krav som tidligere

Tidligere og nuværende pointkrav for juniorer:

  • T1: 6,50 – sat ned til 6,30
  • T2: 6,40 – sat ned til 6,30
  • V1: 6,50 – sat ned til 6,30
  • F1: 5,70 – sat ned til 5,50
  • Pas er samme krav som tidligere

Elitegruppe U.23 er lavet om til en senior elite B, der ligger 0,30 lavere end senior elite A kravene.

 

SPØRGSMÅL: Hvorfor er boblergruppen væk?

SVAR: Fordi der reelt ikke var nogen fordele ved at være medlem af den gruppe. Man blev ikke inviteret til arrangementer og man havde ikke den fordel at kunne ride en A-klasse uden at være kvalificeret. I stedet har vi sat kravene ned, så stort set alle boblere kan være med i en rigtig elitegruppe.

 

SPØRGSMÅL: Hvad får man for de kr. 1.000,- det koster at være med i en elitegruppe?

SVAR: Man får lov til gratis at tilmelde sig landsholdstilkendegivelsen, der sidste gang kostede kr. 600. De resterende kr. 400 går til at opretholde en række aktiviteter for eliterytterne. I denne sæson har vi meget fokus på de unge. Det beløb der knytter sig til selve landsholdstilkendegivelsen, går primært til at dække omkostninger til at opretholde et Udtagelsesudvalg. Det at sidde i udvalget er frivilligt arbejde, men der skal dækkes udgifter som udvalgsmedlemmerne har, når de er ude at overvære stævner (transport og overnatning). Eksempelvis er hele udvalget til stede til DM i 4 dage med overnatning og transport. Det er helt rimeligt, at de ryttere, der ønsker at Udtagelsesudvalget skal kigge på deres ridt, også er dem der må betale for det. Alle Eliteudvalgets aktiviteter skal dækkes via enten sponsorer eller egenbetaling. De sponsorer vi er i kontakt med, vil gerne sponsere elite- og talentudvikling fx i form af elitesamlinger. De er knap så interesseret i at dække transport- og hoteludgifter til et Udtagelsesudvalg.

 

SPØRGSMÅL: Hvad koster det at deltage i elitesamlingerne?

SVAR: Som udgangspunkt forsøger vi at få dækket alle omkostninger af sponsorater, således at man kun selv skal betale for sine egne transportomkostninger til og fra elitesamlingen. Vi har allerede sponsorer til de to af ungdomssamlingerne og arbejder på højtryk for at få flere sponsorer – så hvis der er nogen derude der har kontakt til eventuelle sponsorer, hører vi meget gerne fra jer.

 

SPØRGSMÅL: Er det Christina Johansen der nu skal være alle de unge eliterytteres træner?

SVAR: Nej. Vi har mange dygtige talentteams rundt omkring i landet og vi ønsker, at DI bliver et samlingspunkt for det gode arbejde, der laves ude i de enkelte talentteams. Christina Johansen er ungdomsansvarlig for sporten og gædingadommer Eyvindur Hrannar Gunnarsson er ansvarlig for ungdommen i gædingakeppni. Der er 19 unge ryttere, der skal med til NM i 2022 samlet i sport og gædingakeppni, og langt de fleste har endnu ikke har haft mulighed for at deltage på et landshold pga et aflyst NM og et aflyst VM. På den baggrund synes vi, det er vigtigt, at de unge lærer hinanden at kende som gruppe. De unge eliterytteres daglige træning varetages stadig af deres egen træner/egne trænere derhjemme. Vi håber at både ryttere, forældre og trænere vil bakke op om vores tiltag, der primært er på de unges præmisser.