NYHEDER

22/3-2024Forfatter: Kristina

Equsana bliver ny hovedsponsor for islandshestelandsholdet 

Et nyt spændende samarbejde mellem Equsana og Dansk Islandshesteforening har set dagens lys d. 1. marts 2024.

Equsana er i dette nye partnerskab samtidig blevet hovedsponsor for det danske islandshestelandshold. Jacob Helt Jessen, Markedschef for Equsana, pointerer dog, at Equsana har produkter til både konkurrencehesten, hobbyhesten, føllet og den ældre hest: ”Vi har hos Equsana interesse i hele spektret af islandsheste og er glade for og stolte af, at være en del af dette samarbejde”.

”Vi vil gerne sætte fokus på sundhed og ernæring hos den islandske hest samtidig med vi støtter op om ridesporten, der er i stadig positiv udvikling”, udtaler Markedschef for Equsana, Jacob Helt Jessen.

“Det er vigtigt for Equsana, at støtte op om både bredden og eliten i sporten, men vi lægger ikke skjul på, at det er med eliten og dens eksponering, vi kommer bedst ud med vores budskaber og produkter”.

”Når vi støtter eliten direkte, er vi med til at være trendsættende og toneangivende på et område og på et niveau, hvor vi kan bidrage med professionel ekspertise og stærke ressourcer,” fortsætter Jacob Helt Jessen yderligere.

Det danske islandshestelandshold har stået stærkt i flere år, og især 2023 var helt særligt. Her vandt Danmark for første gang VM holdpokalen, hvilket bl.a. viser summen af et solidt elitearbejde, der støtter rytterne fra ungryttere til seniorer. Det bliver spændende at følge holdet gennem 2024.

Det danske landshold under overrækkelsen af holdpokalen ved VM for islandske heste i Holland 2023. Foto: Krijn Buijtelaar.

 ”Vi ser frem til samarbejdet med Equsana. Equsana har engageret sig i at styrke viden om sundhed og kvalitetsfoder for islandske heste” siger formand for Dansk Islandshesteforening, Sus Ulbæk. Formand for Eliteudvalget Dina Rosenberg Asmussen siger videre :“Med det nye partnerskab sikrer vi den videre udvikling i vores elitearbejde frem mod et endnu stærkere landshold”.

FAKTA:

Equsana har i en årrække udviklet og produceret en række kvalitetsprodukter, der ved lav fodermængde tilgodeser de islandske hestes behov for vigtige vitaminer og mineraler, der understøtter en sund hud, en smuk pels og stærke hove.

Siden 2012 har Equsana produceret og udviklet produkter til fremme af hestes sundhed til fornuftige priser. Med en samlet palette på langt over 150 produkter, omfattende foder-, tilskud-, pleje-, udstyr- og strøelse til heste, er Equsana stolte over at have noget til enhver type hest uanset race, alder og behov. En høj kvalitetskontrol af produkterne samt en konstant udvikling af sortimentet, som kan være med til at fremme hestevelfærd og trivsel for alle typer af heste i hverdagen, er essentielle målsætninger for Equsana.

De Nordiske
Mesterskaber

8.-11. august 2024 i Herning


KØB BILLET HER

NM2024.dk

Læs mere om komitéerne